top of page
VAN01869.webp

Over
CupClean

Vanuit een aantal gelieerde evenementenbedrijven en horecaondernemers ontstond aanvankelijk het idee om gezamenlijk een unieke hardcup reinigingsmachine te ontwikkelen op basis van stoom. 

 

De kernwoorden waren groen, hygiënisch en mobiel.

 

Na diverse concepten en onafhankelijke onderzoeksrapporten door erkende ingenieursbureaus werd echter niet het gewenste resultaat behaald.

 

Na intern beraad wendde het team zich tot fabrikant en vaatwas specialist Winterhalter met als uitgangspunt een samenwerking. 

 

De fabrikant kon zich goed vinden in een dergelijk concept en al snel werden de handen ineen geslagen om tot een succesvol innovatief hardcup reinigingsconcept te komen.

 

De reiniging op basis van stoom werd losgelaten en vervangen voor de geavanceerde sproeitechnieken van Winterhalter en o.a. Hobart. 

 

Met de input van de evenementenbedrijven en horecaondernemers als ervaringsdeskundigen én de jarenlange expertise van de fabrikanten kwam men uiteindelijk tot de CupClean hardcup reinigers, een revolutionaire mobiele en compacte reinigingsstraat gericht op hardcups. 

 

CupClean hardcup reinigers, cleaning hardcups made easy.

De zekerheden van CupClean

Hoogwaardige kwaliteit

Ontwikkeld door gerenommeerde fabrikanten en horecaspecialisten

Nederlandse productie

Made in Holland,

used Worldwide

Duurzaam

Ontwikkeld met het oog op beter milieu en gezonder klimaat voor iedereen.

VAN01848.webp

Onze missie

Het is onze missie om onze klanten te voorzien van een groen, efficiënt en rendementvol reinigingsproces dat positief bijdraagt aan een beter milieu en gezonder klimaat voor ons allemaal.

Onze visie

We staan voor een hoogwaardig reinigingsproduct en klantgerichte dienstverlening met een high-end servicegraad gewaarborgd door samenwerking met gerenommeerde partners en leveranciers. 

bottom of page