top of page
 • Waar kan ik een CupClean plaatsen?
  U kunt de CupClean vrijwel overal plaatsen. Echter is het van belang en een voorwaarde, dat de machine op een verharde vloer wordt gelost en binnen 15 meter aangesloten kan worden. Tevens zal de CupClean in een overkapte en vorsvrije ruimte geplaatst moeten worden. Mocht u hier niet in kunnen voorzien, dan is het mogelijk om door ons een was container te plaatsen.
 • Hoeveel hardcups kan ik per keer reinigen?
  De CupClean Unit verwerkt 50 hardcups per 2 minuten, dat zijn per uur circa 1.500 hardcups. Voor grotere evenementen is het mogelijk om een CupClean straat in te zetten. Dit zijn meerdere units op een rij, hierdoor kan de reinigingscapaciteit makkelijk opgeschaald worden.
 • Kan ik glaswerk reinigen met de CupClean?
  Dat kan zeker! Geef dit wel van te voren even aan, dan kunnen wij de unit namelijk instellen op het soort glaswerk. Voor het beste resultaat, kan additioneel osmose water gefaciliteerd worden.
 • Is het reinigingsproces van de CupClean schadelijk voor mijn hardcups en glaswerk?
  Nee, de CupClean units zijn zo ontworpen dat uw hardcups & glaswerk geheel onbeschadigd en onaangetast uit de machine komen.
 • Wat is er nodig om de CupClean te laten werken?
  Het enige wat nodig is om de unit te laten werken is een watertoevoer, 2x 16amp / 380V stroomaansluiting en een waterafvoer met GK aansluiting. Hiervoor dient zelf gezorgd te worden.
 • Maakt de CupClean gebruik van standaard korven?
  Nee! Wij hebben speciale hardcup korven voorzien van een sluitklep. Hierdoor blijven de cups mooi op zijn plaats. Per CupClean unit zijn er 4 korven inbegrepen, het is mogelijk om extra korven bij te huren.
 • Kan ik meerdere Cupclean units inschakelen?
  Dat is zeker mogelijk, bij het gebruiken van meerdere units spreken wij over een CupClean straat. Door het compacte en mobiele design kunnen er met gemak meerdere units op een rij staan.
 • Moet de CupClean unit schoon retour?
  De CupClean unit wordt ten alle tijden schoon opgeleverd en dient daarom ook schoon retour te komen. Via de display op de unit en de instructie video hieronder, wordt er stap voor stap uitgelegd hoe dit moet gebeuren. Bij constatering vuil retour brengen wij hiervoor reinigingskosten in rekening. Instructievideo
 • Heb ik altijd rendement van de CupClean units met hardcups?
  Het antwoord is JA! Er zijn minder wegwerpbekers nodig omdat hardcups circulair worden gebruikt, daardoor bespaar je op de kosten van de wegwerpbekers en uiteindelijk op de schoonmaakkosten.
 • Hoe gaat de installatie in zijn werk?
  Het is gewoon plug & play, er is 2x 16amp / 380V en een afvoerslang met GK aansluiting nodig. Voor aanvang wordt er een instructie video gestuurd voor het aansluiten van de CupClean. Hierin wordt uitleg gegeven hoe de machine geïnstalleerd dient te worden, de video is hieronder ook te vinden. Instructievideo
 • Wat moet ik doen bij een storing?
  Storing Indien er een storing plaatsvindt en dit niet verholpen kan worden door onderstaande oplossingen, kunnen jullie contact op nemen met de storingsdienst via dit nummer: 085-2030033 Laag watertoevoer Dit kan verholpen worden door de hendel van de watertoevoer aan de achterzijde van de unit om te zetten. Defecten Indien er een defect of schade geconstateerd wordt, dient dit gemeld te worden voor het retour van de unit aan info@cupclean.nl.
 • Hoe wordt het transport geregeld?
  De CupClean units worden vervoerd door onze transporteur. De units worden geleverd op de afgesproken dag, tussen 08:00 en 17:00 uur. Zorg ervoor dat de contactpersoon aanwezig is en gebeld kan worden om de CupClean unit in ontvangst te nemen. De chauffeur is er alleen om de unit te bezorgen op het aangegeven adres. Mocht er een specifiek tijdvak van levering of retour zijn, dan kan dit geregeld worden voor een meerprijs.
 • Is de unit voorzien van beschermmateriaal?
  Ja, elke unit is voorzien van een zwarte hoes. Deze is speciaal gemaakt voor de CupClean unit. Zorg ervoor dat deze ook weer om de unit zit, voordat het meegaat op het transport.
 • Zijn de units verzekerd tijdens een evenement?
  Op het moment dat de unit wordt afgehaald, draagt de huurder het gehele risico en de verantwoordelijkheid voor het gehuurde materiaal. Algemene voorwaarden

Hoogwaardige kwaliteit

Ontwikkeld door gerenommeerde fabrikanten en horecaspecialisten

Nederlandse productie

Made in Holland,

used Worldwide

Duurzaam

Ontwikkeld met het oog op een beter milieu en gezonder klimaat voor iedereen.

bottom of page