top of page
cup clean in container.jpg

Topkwaliteit
van eigen bodem... 

De CupClean hardcup reiniger

De CupClean hardcup reiniger is een Nederlands gefabriceerd mobiel reinigingsstation. Is specifiek ontwikkeld voor kunststof hardcups maar ook uitstekend geschikt voor glaswerk en soortgelijk drinkgerei.

Geschikt voor iedere locatie

De CupClean hardcup reiniger kan op ieder gewenste locatie op de aanwezige water- en netstroom voorziening aangesloten worden. De gebruiker levert zelf stroom, water en zorgt voor de aan- en afvoer.

 

De CupClean heeft een ¾ buitendraad aansluiting en de afvoeraansluiting heeft een 40 mm grootte. Er is per wasstraat 2 x 16amp / 380V nodig. Er dient zelf gezorgd te worden voor een 2 x 16amp / 380V en een afvoerslang met GK aansluiting.

VAN01884.webp

Hoogwaardige componenten

De CupClean hardcup reiniger beschikt over zowel een waterontharder als een continu gegarandeerde waterdruk tijdens het spoelen en pompen door het gebruik van hoogwaardige waterdrukmeters.

Eenvoudig in gebruik

De mobiele hardcup reiniger is eenvoudig in gebruik. Met het touch-screen programma- en voortgangsaanduiding kan iedereen met de CupClean overweg. Klaar met het gebruiken van de unit? Dan wordt er zelfs voor het reinigen van de CupClean stap voor stap uitgelegd wat er moet gebeuren.

VAN01860.webp

Nooit teveel chemie betalen

In het kader van duurzaamheid en kosten besparen beschikken onze CupClean hardcup reinigers over een applicatie die per wasbeurt het gebruikte spoel- en naglansmiddel afrekent op basis van nacalculatie.

Korven met sluitsysteem

De korven in de CupClean hardcup reinigers zijn voorzien van een sluitsysteem boven de inhoud. Dit voorkomt dat het lichtere drinkgerei zoals hardcups niet omver worden geblazen door de druk van het water. 

waterglass.jpeg

Ook te gebruiken voor traditioneel glaswerk

Voor gebruikers die de CupClean hardcup reiniger voornamelijk inzetten voor glaswerk, worden de machines speciaal afgesteld. Voor het beste resultaat, kan additioneel osmose water gefaciliteerd worden. Osmose water is gedemineraliseerd water vrij van mineralen, zouten, kalk, ijzer, lood, magnesium, natrium, kalium en organische vervuiling.

Klaar voor gebruik

De CupClean is inzetbaar op zowel grote als kleine evenementen. Het reinigt binnen twee minuten twee rekken met hardcups en 1.500 stuks per uur. Voor grotere evenementen is het mogelijk om een CupClean straat in te zetten. Dit zijn meerdere units op een rij, hierdoor kan de reinigingscapaciteit makkelijk opgeschaald worden.

cup clean in container.jpg

Ook te plaatsen in een CupClean container

Desgewenst is het, in het kader van ruimtebesparing en/of centralisatie, mogelijk om de CupClean hardcup reinigers te plaatsen in een CupClean container die additioneel ingehuurd kan worden.

Bekijk hier onze video's

CupClean in de praktijk, zo werkt het.

CupClean in de praktijk, zo werkt het.
CupClean in de praktijk, zo werkt het.

CupClean in de praktijk, zo werkt het.

00:49
Video afspelen
Wat is de CupClean? Geanimeerde uitleg over de mobiele hard-cup reiniger.

Wat is de CupClean? Geanimeerde uitleg over de mobiele hard-cup reiniger.

01:35
Video afspelen
Hoe werkt de CupClean, de mobiele hard-cup reiniger.

Hoe werkt de CupClean, de mobiele hard-cup reiniger.

01:42
Video afspelen
bottom of page